Fotoreis Costa Rica

Roodoogmagaan kikkertje in Costa Rica gefotografeerd tijdens een fotoreis.

FOTOREIS COSTA RICA

Datum: 19 januari t/m 1 februari 2021 (14 dagen)
Prijs: 3795 euro (inclusief 14 natuurexcursies en entrees nationale parken!)

Ongekend! Dat is onze fotorondreis door Costa Rica. De reis zit boordevol natuurexcursies die begeleid worden door gidsen met kennis van de natuurwereld. Je ziet tijdens deze fotoreis heel veel verschillende diersoorten. Van de bijzondere Costa Ricaanse  kikkers tot apen en van vogels tot krokodillen. Soms trek je er in de avond op uit, soms ga je per boot en een andere keer wandelend door het regenwoud. En het mooie is: alle beschreven excursies zijn inclusief! Het zijn er maar liefst zeventien in totaal. Daarnaast zal onze natuurfotograaf Patrick Gijsbers ook nog een aantal natuurtours begeleiden. Hij weet als geen ander dieren in hun eigen habitat te vinden. Ook de entrees van vier Nationale Parken zitten in de prijs. Dat vind je nergens, alleen bij Fotografie-reizen.nl.

Fotoreis Costa Rica: must voor natuurliefhebber

Costa Rica is een waar natuurparadijs. Meer dan 5% van alle flora en fauna in de wereld komt voor in dit kleine land gelegen in Centraal Amerika. Costa Rica is hiermee dan ook een absolute must voor elke fervente fotograaf en natuurliefhebber. Tijdens onze fotoreis Costa Rica kom je op de meest bijzondere en diverse locaties waarbij je dagelijks een overvloed aan tijd hebt om te fotograferen.

Tijdens deze fotoreis gaan we er samen aan werken om jouw fotografiekennis verder te ontwikkelen. Voor de meer dan 800 soorten vogels die in Costa Rica rondvliegen heb je bijvoorbeeld jouw telelens nodig. En de macrolens komt van pas voor de intrigerende insecten en kleurrijke bloemen. Maar ook prachtige landschappen, zonsondergangen en watervallen kunnen worden gefotografeerd met je groothoeklens. We maken tijdens deze fotoreis geregeld gebruik van het mooie ochtend- en avondlicht.

Begeleiding door 2 fotografen

De Fotoreis Costa Rica wordt begeleid door twee fotografen: natuurfotograaf Patrick Gijsbers die over de hele wereld de flora en fauna heeft vastgelegd met zijn camera en professioneel fotografe Yolanda Wals die al vele fotoreizen voor Fotografie-reizen.nl heeft begeleid en daarnaast veel fotocursussen en -workshops geeft. Patrick en Yolanda vormen samen een ideale combinatie. Ze vullen elkaar goed aan. Patrick heeft enorm veel kennis van de natuur en natuurfotografie en Yolanda weet alles over de juiste camera-instellingen en beeldcomposities om bijzondere foto’s te (leren) maken.

Deze fotoreis wordt uitgevoerd door Fotografie-reizen.nl. Fotografie-reizen.nl is lid van het reisgarantiefonds GGTO en de branchevereniging VvKR.

Inschrijven