Fotoreis IJsland Zomer

Fotoreis IJsland Zomer Kerlingarfjoll

FOTOREIS IJSLAND ZOMER

Datum: 14 t/m 21 juni 2021
Datum: 21 t/m 28 juni 2021 (VOL)
Datum: 16 t/m 23 juni 2022

Prijs: 2495 euro

IJSLAND ZOMER MET VERLENGING LANDMANNALAUGAR

Datum: 21 juni t/m 1 juli 2021 (VOL)
Datum: 2 juli t/m 12 juli 2021
Datum: 23 juni t/m 3 juli 2022

Extra prijs voor verlenging: 790 euro

Papegaaiduikers en walvissen

De Fotoreis IJsland Zomer is een mix van landschapsfotografie en dierenfotografie. Je maakt onder leiding van een fotograaf een wandeling naar papegaaiduikers aan de kust, gaat zeehonden fotograferen en maakt een boottocht om walvissen te spotten. Uiteraard zit alles bij de prijs van de reissom in.

Watervallen en prachtige landschappen

Maar IJsland biedt natuurlijk veel meer. Het schitterende landschap met haar vele watervallen en prachtige kleuren in de zomer. Deze fotoreis gaat naar het noorden van IJsland, waarbij je via de binnenlanden terug rijdt. Je wordt de hele fotoreis begeleid door ene fotograaf, die jou helpt om met schitterende foto’s weer huiswaarts te keren.

Fotografie-reizen.nl

De reis wordt uitgevoerd door Fotografie-reizen.nl. Fotografie-reizen.nl is lid van de branchevereniging VvkR, Calamiteitenfonds en het reisgarantiefonds GGTO.

Dagprogramma

Voor het volledige dagprogramma, foto’s en algemene gegevens klik naar de website Fotografie-reizen.nl en bekijk de Fotoreis IJsland Zomer. Op die website staan nog veel meer leuke fotoreizen voor jou.

Inschrijven