Familie- en Portretfoto’s

FAMILIEFOTO’S

Heeft u een 50-, 60- of 65-jarig huwelijk te vieren? Dan is dit het uitgelezen moment om met de hele familie op de foto te gaan. Iedereen is aanwezig op zo’n feestelijke dag en de kinderen en (achter)kleinkinderen zien er tiptop uit. De ideale kans om de hele familie mooi op de foto te krijgen. Ik kom op deze dag naar de feestlocatie of bij u thuis. We maken een grote groepsfoto van de hele familie en desgewenst kunnen er ook nog aparte foto’s per gezin gemaakt worden of van u als bruidspaar.

REPORTAGE FEEST

Ook bestaat de mogelijkheid een complete reportage te laten maken van het feest. De foto’s krijgt u later, mooi ingeplakt, in een album. Een leuke herinnering aan een bijzondere feestdag!

PORTRET-, DIER- EN GROEPSFOTO’S:

Een leuk cadeau voor een dierbare? Zet uw gezin, kinderen of huisdier op de foto! Portret- en groepsfoto’s, alsmede foto’s van dieren, maak ik op locatie. In de eigen omgeving reageren kinderen en dieren natuurlijker. Ook kunnen we samen een leuke buitenlocatie opzoeken, zoals een park of het strand. De foto kan desgewenst ingelijst afgeleverd worden. Ik beschik over een gevarieerde collectie lijsten.

Klik hier voor de prijzen