Fotoreis Tanzania

Fotograferen vanuit een jeep tijdens de Fotoreis Tanzania.

FOTOREIS TANZANIA

Datum: oktober 2019 (14 dagen)
Prijs: 3795 euro (inclusief alle maaltijden, excursies en entrees nationale parken!)

Houd je van fotograferen en van avontuur? Ga dan met ons mee met de Fotoreis Tanzania. Tijdens deze fotografiereis komen we veel verschillende vormen van fotografie tegen. Uiteraard wildlife-fotografie tijdens de vele safari’s, die we gaan maken, maar ook landschapsfotografie en straatfotografie. De reis wordt begeleid door zowel een professioneel fotograaf, als een lokale gids.

We komen tijdens deze Fotoreis Tanzania onder meer op plekken, waar je geen andere toeristen aan zult treffen. Er wordt kennis gemaakt met de lokale bevolking, de Masaai Mara-stam, en met de wilde dieren op de savannes. We hopen de voltallige ‘big five’ te spotten. Onder leiding van een plaatselijke ranger maken we zelfs een wandelsafari. Uiteraard komen in het park van de wandelsafari geen leeuwen voor, maar wel olifanten, giraffen en andere wilde dieren. In andere parken kunnen we wel leeuwen vanuit onze safaribusjes zien.

Koken bij een lokale vrouwengroep en een bezoek aan een koffieplantage staan ook op het programma, alsmede een zeer kleurrijke lokale markt. Tevens gaan we zonsopkomsten en zonsondergangen fotograferen. Een zeer veelzijdige reis dus, waarbij jouw kennis van fotografie door onze professionele fotograaf naar een hoger niveau getild wordt.

Fotobesprekingen

Regelmatig staan fotobesprekingen op het programma en gedurende de hele reis krijg je continu aanwijzingen van de fotograaf, om nog betere foto’s te maken. Jouw camera heeft na deze reis geen geheimen meer voor jou, zodat je na afloop van deze reis ongetwijfeld met de meest schitterende foto’s huiswaarts keren.

Fotografie-reizen.nl

De reis wordt uitgevoerd door Fotografie-reizen.nl in samenwerking met Neema Tours. Fotografie-reizen.nl is lid van de branchevereniging VvkR en het reisgarantiefonds GGTO.

Dagprogramma

Voor het volledige dagprogramma, foto’s en algemene gegevens klik naar de website van Fotografie-reizen.nl.

Inschrijven