Fotoreis Tanzania

Fotoreis Tanzania een gapende cheetah.

FOTOREIS TANZANIA

Datum: 25 januari t/m 7 februari 2022 (14 dagen)
Prijs: 3795 euro (inclusief alle maaltijden, excursies en entrees nationale parken!)

Houd je van fotograferen en van avontuur? Ga dan met ons mee met de Fotoreis Tanzania. Tijdens deze fotografiereis kom je veel verschillende vormen van fotografie tegen. Uiteraard wildlife-fotografie tijdens de vele safari’s, die je gaat maken, maar ook landschapsfotografie en straatfotografie. De fotoreis wordt begeleid door zowel een professioneel fotograaf, als een lokale natuurgids.

Spot de Big Five tijdens de Fotoreis Tanzania

Je komt tijdens deze Fotoreis Tanzania onder meer op plekken, waar je geen andere toeristen aan zult treffen. Er wordt kennis gemaakt met de lokale bevolking, de Masaai Mara-stam, en met de wilde dieren op de savannes. We hopen de voltallige ‘big five’ te spotten. Onder leiding van een plaatselijke ranger maak je zelfs een wandelsafari. Uiteraard komen in het park van de wandelsafari geen leeuwen voor, maar wel olifanten, giraffen en andere wilde dieren. In andere parken kan je wel leeuwen vanuit onze safari-jeeps zien.

Ontmoet de lokale bevolking van Tanzania

Koken bij een lokale vrouwengroep en een bezoek aan een koffieplantage staan ook op het programma van de Fotoreis Tanzania, alsmede een zeer kleurrijke lokale markt. Tevens ga je zonsopkomsten en zonsondergangen fotograferen. Een zeer veelzijdige reis dus, waarbij jouw kennis van fotografie door onze professionele fotograaf naar een hoger niveau getild wordt.

Fotobesprekingen

Regelmatig staan fotobesprekingen op het programma en gedurende de hele fotoreis krijg je continu aanwijzingen van de fotograaf, om nog betere foto’s te maken. Jouw camera heeft na deze fotografiereis geen geheimen meer voor jou, zodat je na afloop van deze fotoreis ongetwijfeld met de meest schitterende foto’s huiswaarts keert.

Fotografie-reizen.nl

De reis wordt uitgevoerd door Fotografie-reizen.nl. Fotografie-reizen.nl is lid van de branchevereniging VvkR, Calamiteitenfonds en het reisgarantiefonds GGTO.

Dagprogramma

Voor het volledige dagprogramma, foto’s en algemene gegevens klik naar de website van de Fotoreis Tanzania op Fotografie-reizen.nl. Op die website staan nog veel meer leuke fotoreizen voor jou.

Inschrijven