Tekst- en Fotobureau

toetsenbord 3 [128754]

TEKSTEN:

Heeft u ook moeite met het samenstellen van een goede, aansprekende tekst voor een nieuwsbrief, personeelsblad of brochure? Maar bent u wel overtuigd van het nut ervan? Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau biedt dé oplossing.

Wij zijn al meer dan dertig jaar hét adres voor het schrijven en redigeren van uw communicatieve uitingen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goede tekst is om uw product op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Niet alleen richting uw (toekomstige) klanten, maar ook richting uw eigen personeel. Wij kunnen helpen met uw personeelsblad, uw nieuwsbrief, het samenstellen van persberichten, brochures, websites, mailings of het schrijven van een uitgebreide offerte voor een Europese aanbesteding. U kunt het zo gek niet bedenken of wij schrijven het.

FOTOGRAFIE:

Daarnaast kan Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau al uw fotowerk verzorgen, uitgevoerd door een gediplomeerd vakfotograaf. Of het nou gaat om een persfoto, passende foto’s bij de artikelen of productfotografie, wij zijn van alle markten thuis.

LAY OUT:

Desgewenst kunnen wij ook de lay out van uw mailings verzorgen.

OPDRACHTGEVERS:

Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau werkt voor bedrijven, (overheids)instellingen, media en particulieren.