Fotoweekend Groningen Waddenkust

FOTOWEEKEND GRONINGER WADDENKUST

Datum: 7,8 en 9 augustus 2020
Datum: 21, 22, 23 augustus 2020
Datum: 11, 12 en 13 september 2020
Datum: 30 april, 1 en 2 mei 2021
Datum: 2,3 en 4 juli 2021

Prijs: 325 euro

Ontdek de Groninger Waddenkust met een professioneel fotograaf!

Een ontdekkingstocht van drie dagen langs de Noordgroninger Waddenkust. En dat onder leiding van een professionele fotograaf, die jou schitterende zonsopkomsten en zonsondergangen boven het Wad leert te fotograferen. Maar ook het goudgele graan in de polders, de dijken, de zeehondenkolonie, de molens, de haventjes en in het voorjaar de bloembollen- en koolzaadvelden, maken dit stukje Groningen uniek.

Fotografiereis rond landschapsfotografie

Landschapsfotografie staat centraal tijdens deze fotografiereis langs de Groninger Waddenkust. Hoe maakt je zo’n landschapsfoto nou spannend? Welke factoren komen erbij kijken? Dat zijn zaken die je tijdens deze drie dagen durende fotoreis leert. Een deel van onze fotografen komt uit de provincie Groningen en kent het Waddengebied op zijn duimpje. Ze zijn er veelvuldig te vinden en weten voor jou dan ook de mooiste fotogenieke plekjes. Niet alleen tijdens de gouden uurtjes, maar natuurlijk ook overdag.

Fotografie-reizen.nl

De reis wordt uitgevoerd door Fotografie-reizen.nl. Fotografie-reizen.nl is lid van de branchevereniging VvkR, Calamiteitenfonds en het reisgarantiefonds GGTO.

Dagprogramma

Voor het volledige dagprogramma, foto’s en algemene gegevens klik naar de website van het Fotoweekend Groninger Waddenkust op Fotografie-reizen.nl. Op die website staan nog veel meer leuke fotoreizen voor jou.

Inschrijven