Fotoreis Schotland

Buachaille Etive Mòr tijdens de Fotoreis Schotland. Fotoreis Schotland Ron bij Glennfinnan Viaduct First light over the river Coupall Fotoreis Schotland.

FOTOREIS SCHOTLAND

Datum: 5 t/m 10 oktober 2021
Datum: 11 t/m 16 oktober 2021
Datum: 2 t/m 7 mei 2022
Datum: 8 t/m 13 mei 2022
Datum: 12 t/m 17 september 2022

Prijs: 1795 euro

Woeste leegtes fotograferen tijdens de Fotoreis Schotland

Ben jij iemand die helemaal weg is van woeste, lege landschappen, klaterende watervallen en prachtige bergtoppen? Houd je van landschapsfotografie en wil je daar meer over leren om in de toekomst betere foto’s te maken? Dan is de Fotoreis Schotland van Fotografie-reizen.nl echt een aanrader voor jou. We leren je vooral kijken. Kijken naar een juist standpunt en kijken naar een mooie compositie. Daarnaast maak je bij deze fotoreis ook gebruik van filters en ga je aan de slag met lange sluitertijdenfotografie. Heb je zelf geen filters? Dat is geen enkel probleem. We hebben meerdere sets mee tijdens de Fotoreis Schotland die je mag lenen.

Isle of Skye en Glencoe

Deze fotoreis Schotland brengt je onder andere naar Isle of Skye en het gebied rond Glencoe. Uiteraard sla je het Glennfinnan Viaduct van de Harry Potter-trein ook niet over. Een werkelijk fantastische fotografiereis, waarbij vlucht, hotels, ontbijt en 3 diners, vervoer ter plaatse, excursies en uiteraard fotografiebegeleiding allemaal bij de prijs in zitten.

De Fotoreis Schotland wordt georganiseerd door Fotografie-reizen.nl. Heb je interesse in één van onze andere fotoreizen? Kijk dan op de website van Fotografie-reizen.nl.