Fotoweekend Ameland

Frits en Jaap op het strand aan het fotograferen tijdens het Fotoweekend Ameland

FOTOWEEKEND AMELAND

Datum: 23, 24, 25 april 2021
Datum: 7, 8, 9 mei 2021
Datum: 28, 29, 30 mei 2021
Datum: 10, 11, 12 september 2021
Datum: 17, 18, 19 september 2021

Kosten: 395 euro p.p.

Heerlijk dwalen door de duinen en over het strand. En dat samen met de professionele fotografen van Fotografie-reizen.nl. Leer goed te kijken. Hoe maak je de mooiste foto’s? Dat leren zij jou in deze 3-daagse fototrip naar het prachtige waddeneiland Ameland. Daarnaast komt de techniek van de camera aan bod, leer je hoe je het best jouw beelduitsnede kunt maken en leer je kijken naar ‘licht’. Een superleerzaam, maar ook heel gezellig weekend. Op de zaterdag gaan we op pad met een natuurgids, die jou de mooie flora en fauna laat zien.

Professionele fotografietips tijdens Fotoweekend Ameland

Lukt het je vaak niet om vroeg op te staan om een zonsopkomst te fotograferen? Tijdens dit fotoweekend staat dit maar liefst twee keer op het programma. Evenals het fotograferen van een schitterende zonsondergang op ‘Sunset Beach’. Maar ook wordt de flora en fauna in de duinen en op het strand gefotografeerd. Je bezoekt zowel de oostkant als de westkant van het eiland. Met de fiets kom je op de mooiste plekjes. Professionele fotografietips krijg je gedurende het hele Fotoweekend Ameland van mij of mijn collega-fotograaf. Je wordt daarbij individueel begeleid. Het maakt bij ons niet uit of je fotografeert met een spiegelreflexcamera, een systeemcamera of een compactcamera. Overal kan je mooie foto’s mee maken.

Inbegrepen

De prijs van deze fotoreis is inclusief twee overnachtingen op basis van een gedeelde kamer met ontbijt en toeristenbelasting, een bootticket Holwerd-Ameland v.v., taxivervoer van en naar het hotel, fietshuur van vrijdag tot en met zondag, begeleiding van een natuurgids op zaterdag en de fotografiebegeleiding gedurende het hele Fotoweekend. Lunch, diner en drinken komen nog over de prijs heen. Dat kan je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Dagprogramma

Kijk voor het volledige dagprogramma en de voorwaarden van het Fotoweekend Ameland op www.fotografie-reizen.nl.

Fotografie-reizen.nl is lid van de branchevereniging VvkR en het reisgarantiefonds GGTO. Op de website staan nog veel meer leuke fotoreizen.

Inschrijven