Workshop winterlandschap

Winterlandschap bij Bierum

WORKSHOP WINTERLANDSCHAP

Datum: Winter 2020/2021
Volgende workshop: Bij voldoende winters weer op een zondagmorgen
Kosten: 60 euro
Duur: 3 uur

 

Rijp aan de bomen, schaatspret, besneeuwde landschappen, een laagstaand warm winterzonnetje… De winter heeft iets magisch. De Hollandse winter kan erg mooi zijn. Helaas hebben we niet elk jaar ideale omstandigheden om mooie winterfoto’s te maken. Maar als we dan een keer winterweer hebben, moeten we er ook van profiteren. Toch vallen de foto’s achteraf vaak tegen. Sneeuw is niet mooi wit, maar heeft een vieze grijze of blauwe waas over zich. Wat is hier de oorzaak van en hoe maak je wel goede winterfoto’s? Dat leer je tijdens de unieke workshop winterlandschap. We beginnen al vroeg in de ochtend, zodat we ook de zonsopkomst mee maken. Tijdens het ‘magisch uurtje’ geeft de zon een mooie goudgele gloed over het winterse landschap. En met een beetje mazzel hebben we ook nog mooie mistvlagen boven het landschap.

Deze workshop vindt alleen maar plaats als de winterse omstandigheden goed zijn. Als je belangstelling hebt, kun je je alvast aanmelden via info@yolandawals.nl. Mocht de winter zich aandienen en de workshop doorgaan, dan krijg je vlak van tevoren bericht. Op dat moment kun je uiteraard nog beslissen of je wel of niet mee gaat.

De fotografie cursussen en fotografie workshops worden uitgevoerd door de fotografen van fotografie-reizen.nl

Inschrijven

REACTIES VAN CURSISTEN:

Margreet Postma (Delfzijl): “Ik heb meerdere workshops bij Yolanda gevolgd en ben zeer enthousiast. De sfeer is goed en Yolanda neemt voldoende tijd om je advies te geven en mocht je later nog vragen hebben, kun je ook bij haar terecht.”

Carla Voort (Ten Boer): “Fotografie is een hobby, die verslavend kan zijn. Maar soms loop je vast in gewoontes en kom je niet verder. Na een fotobewerkingscursus en/of  een workshop bij vakvrouw Yolanda Wals, worden je foto’s direct naar een hoger plan getild door praktische tips. Ik heb het niet alleen als leerzaam ervaren , maar vooral ook erg leuk en gezellig!”