Fotoweekend Drenthe

Gasterse duinen in de ochtendzon Fotoweekend Drenthe

FOTOWEEKEND DRENTHE

Datum: 28, 29 en 30 augustus 2020
Datum: 27, 28, 29 augustus 2021
Datum: 3, 4 en 5 september 2021

Prijs: 365 euro

Bloeiende paarse heide

Flarden van mist boven de bloeiende paarse heide als je bij zonsopkomst aan het fotograferen bent. Dat kan je verwachten tijdens het Fotoweekend Drenthe. Dit fotoweekend is een driedaagse fototrip, waarbij vooral ‘kijken’ centraal staat. De fotograaf leert je kijken naar de manier waarop je een beeld opbouwt, maar ook kijken naar licht. Beide onderdelen zijn zeer bepalend voor het welslagen van een foto.

Natuurwandeling met IVN-gids en fotograaf

Uiteraard word je het hele fotoweekend Drenthe bijgestaan door een fotograaf die jou constant aanwijzingen geeft om betere foto’s te leren maken, maar daarnaast ga je ook het heidegebied in met een natuurgids van het IVN op zoek naar de flora en fauna van het Drentsche Aa gebied.

Fotografie-reizen.nl

De reis wordt uitgevoerd door Fotografie-reizen.nl. Fotografie-reizen.nl is lid van de branchevereniging VvkR, Calamiteitenfonds en het reisgarantiefonds GGTO.

Dagprogramma

Voor het volledige dagprogramma, foto’s en algemene gegevens klik naar de website van het Fotoweekend Drenthe op Fotografie-reizen.nl. Op die website staan nog veel meer leuke fotoreizen voor jou.

Inschrijven