Fotoreis IJsland

IJsschotsenmeer Jökulsárlon in IJsland kleurt in allerlei schitterende tinten in de ochtendzon tijdens de Fotoreis IJsland.

FOTOREIS IJSLAND NOORDERLICHT

Prijs: 2095 euro p.p.

IJsland heeft één van de mooiste landschappen ter wereld. Geen dag zal tijdens deze Fotoreis IJsland hetzelfde zijn, want elke dag zie je weer een ander natuurfenomeen. Het ene moment kan je in een groen landschap rijden en het andere moment in de sneeuw. Juist deze afwisseling maakt het adembenemend. Het landschap is ruig, maar tegelijk ook sprookjesachtig. Watervallen, geisers, vulkanen en gletsjers wisselen elkaar af tijdens deze Fotoreis IJsland, maar ook ruige rotsen in de oceaan en zwarte stranden zijn bijzonder. Tel daarbij op, de gekleurde huisjes, de leuke kerkjes, de zonsopkomsten en zonsondergangen en het Noorderlicht en onze fotoreis belooft een aaneenschakeling van hoogtepunten te worden.

Begeleiding tijdens Fotoreis IJsland

De Fotoreis IJsland wordt onder andere begeleid door Yolanda Wals, professioneel fotografe, en eigenaar van zowel Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau als Fotografie-reizen.nl. Zij geeft al jaren fotocursussen en workshops en weet als geen ander haar fotografiekennis over te brengen op anderen. Ze gaat enthousiast aan de slag met zowel beginners als gevorderden.

Fotografie-reizen.nl

De reis wordt georganiseerd door Fotografie-reizen.nl, die lid is van de branchevereniging VvkR, Calamiteitenfonds en het reisgarantiefonds GGTO. Op de website van Fotografie-reizen.nl staan nog veel meer leuke fotoreizen.

Dagprogramma

Kijk voor het volledige dagprogramma en alle verdere gegevens op www.fotografie-reizen.nl

Meer informatie