Trouwreportage

TROUWPLANNEN?

Dat vakmanschap niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij met meer dan 30 jaar ervaring. Wij vinden dat bruidsfoto’s betaalbaar moeten zijn. Vergelijk onze aantrekkelijke prijzen en overtuig uzelf!

JARENLANGE ERVARING!

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Daarom wil je op deze dag niets aan het toeval overlaten. Yolanda Wals Bruidsfotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages. En dat al meer dan 30 jaar! Yolanda Wals is geen hobbyist, maar een gediplomeerd vakfotograaf. En dat betekent dat je deze dag met een gerust hart aan haar kan overlaten.

VASTE PRIJSAFSPRAAK!

Yolanda Wals beschikt over een enorme know how en een jarenlange ervaring, zodat jullie je op deze dag geen zorgen hoeven te maken over jullie trouwfoto’s. In een ontspannen sfeer worden de foto’s geschoten. En dat alles voor een zeer betaalbare prijs! Ik hanteer all-in prijzen en maak een vaste prijsafspraak met jullie. Daar komen achteraf geen extra kosten overheen. Dus geen verrassingen achteraf met meerkosten of een album, dat over de prijs heen komt. Je weet exact waar je aan toe bent en dat is prettig op een dag, die toch al behoorlijk in de papieren loopt.

NA ENKELE WEKEN KLAAR!

Jullie kunnen kiezen uit een klassiek ingeplakt album of een digitaal afgedrukt album. Modern of traditioneel, het maakt mij niet uit. Ik pas mij geheel aan jullie wensen aan. En je hoeft bij Yolanda Wals Bruidsfotografie niet maanden te wachten op jullie trouwalbum. Het trouwboek ligt al binnen enkele weken klaar! Want ik begrijp als geen ander, dat je nieuwsgierig bent naar de bruidsfoto’s.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK!

Kijk op de pagina ‘Prijzen’ voor enkele mogelijkheden. Andere wensen? Alles is bespreekbaar.

Interesse? Maak een afspraak via info@yolandawals.nl of bel 0596-623190 of 06-20544384 en kom geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. Afspraken kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week plaats vinden. Wat jullie het beste uit komt.