Fotoreis Lofoten

Fotoreis Lofoten - Dorp met rode huizen aan de kust

FOTOREIS LOFOTEN

Prijs: 2250 euro p.p.
Datum: 25 februari – 4 maart 2021

Hoog boven de poolcirkel, op 68° Noorderbreedte, steekt de Lofoten-archipel ver in de Noorse Zee. De betoverende eilanden tijdens de fotoreis Lofoten zijn een mekka voor de landschapsfotograaf, met prachtige fjorden omgeven door fotogenieke bergen. Kleine nederzettingen en stadjes liggen verborgen tussen de bergen. En de traditioneel rood gekleurde vissershuisjes, de Rorbuer, steken mooi af tegen de witte sneeuw.

Het weer is altijd een verrassing en veranderlijk. Prachtige wolkenpartijen drijven over vanuit de zee, vol met sneeuw of regen. Een uur later staat de zon laag aan de hemel in een staalblauwe lucht. Welke omstandigheden er ook zijn, het is continu fotogeniek.

Begeleiding tijdens Fotoreis Lofoten

De Fotoreis Lofoten wordt onder andere begeleid door Yolanda Wals, professioneel fotografe, en eigenaar van zowel Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau als Fotografie-reizen.nl. Zij geeft al jaren fotocursussen en workshops en weet als geen ander haar fotografiekennis over te brengen op anderen. Ze gaat enthousiast aan de slag met zowel beginners als gevorderden.

Fotografie-reizen.nl

De reis wordt georganiseerd door Fotografie-reizen.nl, die lid is van de branchevereniging VvkR, Calamiteitenfonds en het reisgarantiefonds GGTO. Op de website van Fotografie-reizen.nl staan nog veel meer leuke fotoreizen.

Dagprogramma

Kijk voor het volledige dagprogramma en alle verdere gegevens op www.fotografie-reizen.nl

Inschrijven